AXA Residence

– apartamente aproape de Timisoara !

Noul Complex Imobiliar AXA Residence -regim de inaltime -P+3E este situat la limita dintre Timisoara si Giroc, cu acces de la strada principala Calea Girocului si de la Str. Gospodarilor, foarte aproape de mijloace de transport, Giroceana, Express3 si in curand Firobuzele 15 respectiv 19.

Complexul Imobiliar AXA Residence detine un parc privat de 4500 mp, elimand riscul aparitiei altor blocuri imprejur si oferind spatiu de relaxare si locuri de joaca copiilor, locul ideal pentru o familie.

Apartamentele se predau “La Cheie” cu finisaje de inalta calitate : gresie si faianta portelanata – made in Italy, obiectele sanitare la alegerea clientului, usi de interior – made in Germany, usa metalica de exterior Porta Doors, videoInterfon, Tamplarie PVC Tripan ( cu 3 sticle) de culoare antracit pe exterior si alb pe interior.

Apartamentele sunt dotate cu sistem de incalzire in pardoseala Rehau, cu centrala termica in condensare, oferind cu cost redus cu  40% la incalzirea apartamentului, confort ridicat, si un plus de spatiu util locuintei prin eliminarea caloriferelor clasice.

Se ofera un loc de parcare gratuit fiecarui apartament.

 

Apartament 1 camera de 33.45 mp , la mansarda.
Apartament 3 camere de 55,41 mp !
Apartament de 2 camere de 55.41 mp  !
Apartament de 2 camere de 37.08 mp  ! !
“Sunt foarte încântată de apartamentul achiziționat in urma cu aproape un an, suprafața și compartimentarea așa cum mi-am dorit si zona liniștita. O echipa de oameni amabili și serioși ce mi-au oferit suportul necesar de la prima vizita pana in momentul când am semnat contractul de vânzare cumpărare. Respectul fata de clienți și dorința dezvoltatorului pentru multumirea și satisfacția deplina a clienților nu s-a oprit in momentul predării imobilului, iar asta se reflecta in interesul lui pentru bunăstarea locatarilor la fiecare revedere. Pentru toate acestea și nu numai, recomand cu drag și încredere!”
Pasare Diana Alexandra

clienta Axa Residence

“Sunt foarte multumita de serviciile Axa Residence !

A fost data dovada de seriozitate, punctualitate si servicii de calitate foarte buna.”

Anca Mitrache

clienta Axa Residence

” Profesionalism, implicare si promptitudine in trei cuvinte despre Axa Residence. ”
Nicoleta Salcau

clienta Axa Residence

Contacteaza-ne

 

0726.092160
contact@axaresidence.ro

 

 

Viziteaza-ne

 

Giroc, strada Luceafarului, nr.1, Jud. Timis

 

 

AXA Residence – apartamente aproape de Timisoara !